fredag 25. september 2009

Vi starter opp til våren!

Så sant ikke noe annet uforutsett oppstår, kommer vi til å starte med hyttebyggingen til våren. Planen nå er å innhente tilbud på grunnarbeid i løpet av høsten. Her har vi tenkt å benytte oss av http://www.anbudstorget.no/ . Nå lurer vi på hvor fort respons man kan få på en slik forespørsel. Vi skal være i nærheten av hyttetomta til neste uke, så da hadde det vært mulighet til å vise frem tomten.
I løpet av helgen skal vi ta en tur på Bygg reis deg messen på Varemessa. Håper vi finne gode tips og ideer der.

8 kommentarer:

 1. Hei

  Jeg testet anbudstorget og fikk en del svar på det. Minns ikke hvor fort vi fikk respons men om jeg ikke husker feil så tror jeg du kan legge inn en frist. Vi endte opp med å kontakte en byggmester (jeg fant på nettet) som fikset graving, plate og rørlegger billigere en de tilbudene jeg skaffet. Jeg tror jeg ville tatt for meg internett og ringt evt mailet lokale entreprenører. De beste tror jeg ikke nødvendigvis trenger å skaffe seg jobber via anbudstorget. Kanskje grunneieren kan komme med bra tips også.

  Dere må ha lykke til!! Spennende tider fremover :)

  SvarSlett
 2. Hei Toril
  Tusen takk for tipset. Jeg ser av listen over mottakere av vårt anbud så ligger MEO-bygg blant dem. Det var de som satte opp hytta deres? Er dere fornøyd med dem?

  Mvh
  Bente

  SvarSlett
 3. Hei Bente,

  Vi prøvde anbudstorget da vi skulle male en trapp hjemme. Fikk mange henvendelser men opplevde de vel ikke som spesielt seriøse. Prisettingen var også så som så...Vi endte med å bruke en maler vi fikk anbefalt istedet.

  Håper alt står bra til!

  Klem M

  ps. Slettvoll har nå kommet med ny katalog

  SvarSlett
 4. Hei,
  Vi bygger i samme område, og har brukt en kar i nærområdet til grunnarbeidet. Han heter Svein Fakstad. Kan absolutt anbefale ham, han har gjort en veldig bra jobb!

  SvarSlett
 5. Hei Heidi
  Takk for tipset. Vi sender ham en forespørsel.

  Hilsen Bente

  SvarSlett
 6. Hei Marit
  Ja, vi må nok gå lokalt og det er helt OK.

  Slettvoll har mye fint:-)

  SvarSlett
 7. Hei. Håper det går bra med hyttebygging i Synnfjellet. Hvis dere ikke er klar over det, - det finnes en lokal smie på Vest Torpa. Her kan du finne mye fint tilhytta di. Alt fra dørvridere og torvholderkroker til lysekroner og knagger i håndlaget smijern.

  SvarSlett
 8. Hva skjedde? Finanskrisa som tok over?

  SvarSlett