torsdag 8. oktober 2009

Tilbud

Vi har fått inn ett par tilbud fra http://www.anbudstorget.no/, men nå er jo fristen ikke gått ut ennå. Siden dette ikke gir oss noe bilde av hva jobbene vil koste, har vi sendt ut forespørsler lokalt.

Det ene tilbudet lød som følgende:

"Tilbud på ferdig plate til hytte og terrasse i betong. tilbudet inneholder alt som går med til jobben, maks høyde på grunnmur er 60 cm. tilbudet gjelder bare betong jobben ikke grave jobb, rørlegger og eletrikker jobb. Kr. 167.000,-".

Koster det så mye for å støpe såle?

Et annet tilbud vi har fått er som følger: "støping av grunnmur og oppføring av hytte som beskrevet i anbudsforespørsel til Kr 589040,- inkl mva. Snekker arbeid utgjør 469040,-
Betong arbeid utgjør 120000,-."

Er det noen som oversikt over hva det burde koste?

5 kommentarer:

 1. Hei, når vi hentet inn tilbud på vår lå betongarbeid på ca 1000kr pr.kvm plate inkl 60cm ringmur hos de fleste. En oppstugu type Hafjell byggesett burde ikke være mer enn max 750-800 timer komplett (11-12 ukers byggetid med 2 snekkere) Hva sier familiehytten om timeantallet dere må beregne? Hvis dere kan få et beregnet timeantall eller erfaringstall fra familiehytten blir det mye enklere for dere og både evaluere tilbud å legge ut jobben på anbud.

  Mvh
  Morten

  SvarSlett
 2. Hei

  Om jeg ikke husker feil så betalte vi 460' for støping av plate, oppsett av råbygg (inkl stenderverk innvendig og paneling av himling i ca 60m2 av hytta) + rørleggerarbeid inkl armaturer, toaletter, og vv-tank. Rørlegger utgjorde ca 70' av dette. I prisen ligger også ansvarsrett og byggesøknaden. Dette for en Familiehytte mod Hemsedal (106m2 i grunnflate - ikke oppstugu, men med ark, overbygd inngang og uttrukket tak over terrasse.) Vet at noen syns det var dyrt og mente Familiehyttens eget byggefirma nok hadde gjort noe av det billigere. Det er godt mulig - men jeg ville anbefale å velge lokal byggmester. De er avhengig av godt rykte og det er kjekt å ha noen med lokalkunnskap om man får behov for ulike type råd, bistand osv. Det er faktisk verdt å betale litt for syns jeg. Du kan lese mer om det på bloggen vår :)

  mvh

  Toril

  SvarSlett
 3. Hei

  Vi betalte ca. 80.000,- for materialene til støpt plate. Vi gjorde da all jobben selv....
  Prisen gjelder for hytte type Geilo FH113.
  Lykke til!
  Klem fra Ann-Christin

  SvarSlett
 4. Synes ikke tilbud 2 virker avskrekkende, som Toril skrev så betalte de 390000 for grunnmur og snekring utvendig + himling. Vet at mange byggfirmaer regner like lang tid utvendig som innvendig. Da skal tilbudet teoretisk være med grunnmur og ferdig utvendig være 354520. Hafjell er jo også mere krevende å bygge enn Hemsedal.
  Er dette lokale snekkere?

  SvarSlett
 5. Ja her skjedde det ikke mye. Har dere lagt prosjektet på is?

  SvarSlett